Summerschool voor volwassenen

1 min leestijd

Hillegom – Vanuit het project “Ik doe mee” wordt deze zomer een Summerschool georganiseerd. Summerschool heeft een divers programma waarbij op diverse locaties in Hillegom activiteiten en workshops plaatsvinden voor volwassen. Het aanbod aan activiteiten is een combinatie van de vraag van inwoners naar een bepaald aanbod en samenwerkingspartners die deze zomer graag iets voor alle inwoners uit Hillegom willen bieden.

De Summerschool biedt ook de inwoners uit de Duin- en Bollenstreek de mogelijkheid om talenten te ontdekken, iets anders uit te proberen of te ontdekken of een bepaalde activiteit aansluit. Het programma omvat een divers aanbod aan workshops, yoga, mindfulness, dans, muziek, sport, bewegen, creatief bezig zijn en natuuractiviteiten.

In de week van 19 tot 24 juli en van 23 tot 28 augustus zijn er bijvoorbeeld iedere ochtend om 10.30 uur verschillende activiteiten om lichamelijk en mentaal fit te worden en blijven. Op woensdagmiddag worden workshops over uiteenlopende onderwerpen gegeven.

Ook in de tussenliggende weken biedt de Summerschool een divers aanbod aan. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerkingspartners zoals de Hillegomse Muziekschool, Balletschool Martha de Rijk, Fit4Lady en andere ondernemers die graag laten zien wat Hillegom te bieden heeft en graag bijdragen aan een mooi programma voor iedereen.

Inwoners, verenigingen of organisaties kunnen nog een bijdrage leveren aan deze Summerschool. Leuke initiatieven op vrijwillige basis zijn nog welkom!

Kijk voor meer informatie over het programma op de website van WelzijnsKompas en Hillegom in Beweging. Ook via social media te volgen!

www.welzijnskompas.nl/summerschool en www.hillegominbeweging.nl

Voor meer informatie of leuke initiatieven: neem contact op met Natalia Warmerdam
06–45 34 19 36.