De tuinambassadeurs helpen iedereen graag op weg!

1 min leestijd

Hillegom – Kun jij wel wat inspiratie of tips gebruiken om ook van jouw tuin een groene oase te maken? Dan zijn de tuinambassadeurs er voor jou! Ze vertellen je graag over hun ervaringen opgedaan in eigen tuin, maar ook over de verschillende groen initiatieven die gezamenlijk in hun buurt of straat zijn ontstaan. 

Een tuinambassadeur is iemand die het leuk vindt om buren, vrienden of mensen in de omgeving te stimuleren en enthousiast te maken om de tuin te gaan vergroenen. Want hoe meer groen, hoe beter en gezonder we de buurt met elkaar kunnen maken. 

Deze vrijwilligers zijn speciaal opgeleid door IVN om hun kennis over groen te delen met andere inwoners van Lisse, Hillegom en Teylingen. Dus wil jij graag aan de slag met jouw tuin maar weet je niet zo goed hoe of lijkt het je leuk om in jouw buurt ook een gezamenlijk groenproject te starten? Dan kun je de tuinambassadeurs inschakelen om je op weg te helpen of om vragen te stellen. 

Heb je een vraag aan de tuinambassadeurs? Stuur dan een email naar tuinambassadeurs@degroeneuitdaging.nl of kijk op www.degroeneuitdaging.nl/tuinambassadeurs voor meer informatie.