Kunst in Elsbroekpark

1 min leestijd

Hillegom – Op zaterdag 10 juli 2021 wordt in het Elsbroekpark in Hillegom een kleine kunstmarkt georganiseerd. In het park zullen 30 kunstenaars uit de Bollenstreek en omgeving hun werk exposeren en verkopen. Een bijzondere plek om in deze tijd toch van kunst uit de streek te kunnen genieten. 

Van 11 tot 16 uur zijn bezoekers welkom, de ingang is aan de Abellalaan in Hillegom bij het bruggetje, dicht bij de Toermalijn. Er is een looproute en een toegangsregistratie, dit in verband met de vergunning. 

Programma Kunst in Elsbroekpark

De organisatoren Marjan van der Weijden en Anita van Vliet, beiden ook kunstenaar in Hillegom, hebben dit initiatief opgepakt als alternatief voor het niet door kunnen gaan van een grootschaliger atelierroute.

De kunstenaars die meedoen maken zeer divers werk, keramiek, weefkunst, schilderijen, beeldhouwers, glaskunst en nog veel meer. Een overzicht van alle deelnemers is te vinden op Facebook in de groep ‘Kunst in het Park’. Ook is daar al een impressie te zien van het werk van de deelnemers.

De organisatoren kunnen bij de opbouw, het opruimen en tijdens het evenement nog wel wat vrijwilligers gebruiken. Lijkt het u leuk om te helpen dit evenement tot een succes te maken, neem dan contact op met Marjan van der Weijden, tel: 06-83222487of Anita van Vliet, tel: 06-3482 3586.

Hoewel de opzet kleinschalig is hopen de organisatoren toch dat alle bezoekers achteraf kunnen zeggen dat het een leuk en kunstzinnig bezoek was. Nu alleen nog hopen dat het weer het evenement ook gunstig gezind is.