BuurtKracht on tour

1 min leestijd

Hillegom – Buurtwerkers Carlijn French en Remke van Rooden gaan in juli en september op pad met de tuktuk in Hillegom. Tijdens BuurtKracht on tour doen de buurtwerkers in juli de volgende plekken aan; vrijdag 2 juli Meer en Dorp, woensdag 7 juli het Julianapark en vrijdag 23 juli zijn ze te vinden in de buurt Weerestein. Ze zijn op deze dagen van 13.00 tot 16.00 uur aanwezig en ze vertellen Hillegommers graag meer over BuurtKracht. Zoek ze ook gerust op voor een praatje, een mooi idee voor de buurt of een Potje Geluk voor een buurtgenoot die wat extra vrolijkheid of een hart onder de riem kan gebruiken. 

BuurtKracht staat voor omzien naar elkaar, verbondenheid en, waar nodig, een helpende hand bieden. In de buurt, in je eigen straat. Het gezegde luidt niet voor niets Beter een goede buur, dan een verre vriend. Goede buren maken dat je je thuis voelt in een straat, buurt en wijk. Er zijn inmiddels meerdere straatverbinders gestart in Hillegom. Zo ook Fons van Tongeren, woonachtig in de straat Schellinkhout, die als allereerste straatverbinder in Hillegom het Potje BuurtKracht in ontvangst nam. Fons: ‘Ik vind het een waanzinnig mooi project en vind het ontzettend leuk om, samen met mijn vrouw Tineke, te zorgen voor een steuntje in de rug als dat nodig is en daarnaast voor wat extra vrolijkheid in de straat.’. 

Nieuwsgierig naar BuurtKracht?

Kom langs tijdens BuurtKracht on tour of neem voor meer informatie contact op met buurtwerker Carlijn French via 0252-757 100 of c.french@welzijnskompas.nl.