Doe mee op De Groeituin!

1 min leestijd

Hillegom – Voor iedereen die zin heeft om in de frisse buitenlucht samen de handen uit de mouwen te steken; wees welkom op de maandelijkse tuinwerkdag op De Groeituin in Hillegom! Zaterdag 3 juli gaan de werkschoenen weer aan en stropen we de mouwen op van 10.00 tot 13.00 uur. Er zijn grote en kleine klussen, voor ieder wat wils. Uiteraard wordt er op gepaste afstand gewerkt met de RIVM richtlijnen in het achterhoofd. Voor koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd. 

Naast de maandelijkse tuinwerkdag is het ook mogelijk om elke dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur en woensdag van 15.30 tot 17.00 uur lekker aan de slag te gaan op De Groeituin. Op die momenten is er een medewerkster van WelzijnsKompas aanwezig. De Groeituin biedt een moment om even heerlijk buiten te zijn, de handen uit de mouwen te steken én nieuwe mensen te ontmoeten. Waarbij gelijk een geweldige bijdrage aan De Groeituin geleverd wordt. 

Samen zorgen we ervoor dat De Groeituin een echte ontmoetingsplek wordt voor iedereen. Doe ook mee! Voor het aanmelden voor de tuinwerkdag, als krachthulp, tuinvrijwilliger of bij meer informatie kan er contact opgenomen worden met buurtwerker Carlijn French van WelzijnsKompas via c.french@welzijnskompas.nl of 0252 – 757100. Ook zijn wij op zoek naar meedenkers over een (sociale) bestemming van De Groeituin oogst. De Groeituin is op Sociale Media te volgen via @degroeituin_hillegom.