Landelijk Atelierweekend bij De School Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Op zaterdag 26 en zondag 27 juni vindt de zevende editie plaats van het Landelijk Atelierweekend. Bezoekers krijgen zo een unieke kijk in het leven en werk van beeldend kunstenaars. Ook Kunstenaarscollectief De School in Hillegom zetten de deuren van hun atelier open voor belangstellenden om hen een kijkje te gunnen in hun wereld. 

Het kunstenaarscollectief De School bestaat uit 14 kunstenaars met verschillende disciplines. Tijdens deze dagen openen 5 kunstenaars hun ateliers voor het publiek: Robert van Rossem, Renoo, Sjoerd Blokker, Corine Buskop en Nathalie Brouwenstijn. Te zien zijn kunstspiegels, en voornamelijk schilderijen in verschillende stijlen. Van surrealistisch naar impressionistisch, van abstract tot naturalistisch.

Met veel passie en trots tonen ze hun kunstwerken en vertellen geïnteresseerden graag over hun werk. Een bezoek is gratis. Uiteraard gelden bij een bezoek de geldende overheidsmaatregelen. Mariastraat 28, 2181CT Hillegom, 0peningstijden: za 12.00u-18.00, zo 12.00u-17.00u.

Website: www.deschoolhillegom.nl