De handen uit de mouwen bij NLdoet op De Groeituin

1 min leestijd

Hillegom – Na drie heerlijke tuinwerkdagen bij De Groeituin, die elke eerste zaterdag van de maand plaatsvinden, maken de tuinvrijwilligers zich op voor NLdoet. De Groeituin doet mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, op zaterdag 29 mei van 10.00 – 16.00 uur. Uiteraard wordt er op gepaste afstand gewerkt met de RIVM richtlijnen in het achterhoofd. Voor koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd. 

Voor iedereen die zin heeft om op de mooiste tuin van Hillegom de handen uit de mouwen te steken, wees welkom tijdens NLdoet! De Groeituin is een ontmoetingsplek in Hillegom aan de Oude Beek, een van de mooiste plekken van Hillegom. Een tuin voor mensen die het fijn vinden om in de aarde te wroeten, een spade in de grond te steken, een frisse neus te halen of voor iedereen die lekker buiten wil zijn. Waar je anderen kunt ontmoeten om met elkaar voor zo’n tuin te zorgen. Een plek om te groeien en bloeien. Voor NLdoet zijn wij op zoek naar spierballen en aanpakkers zodat na NLdoet het tuinhuis staat te shinen in z’n nieuwe laagje verf, de pergola klaar voor gebruik is én er allerlei plantjes geplant zijn die hun wortels schieten om te kunnen groeien en bloeien in De Groeituin. 

Aanmelden

Doe ook mee met NLdoet op De Groeituin! Mocht het niet lukken om op 29 mei mee te doen, zet dan alvast 5 juni en 3 juli in de agenda om lekker in het groen aan de slag te gaan op de maandelijkse tuinwerkdag. Voor aanmelden of meer info kan contact worden opgenomen worden met buurtwerker Carlijn French van WelzijnsKompas via c.french@welzijnskompas.nl of 0252 – 75100. De Groeituin is op social media te volgen via @degroeituin_hillegom. Voor meer info over NLdoet zie www.nldoet.nl