Help mee met meer groene tuinen Hillegom

1 min leestijd

HLTsamen – Dit jaar gaat De Groene Uitdaging samen met de inwoners van HLTsamen aan de slag om onze tuinen te vergroenen! ‘Tegels eruit en planten er in. Zo helpen we de natuur een handje en hebben we minder last van wateroverlast bij hevige regenbuien’, laten de initiatiefnemers weten.

De Groene Uitdaging wil helpen om tuinen en buurten te vergroenen. Daarom hebben ze een leuke winactie! Woon jij in de gemeente Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk of Katwijk? Maak een foto van jouw tuin en geef aan waarom jij kans maakt op ons tuinpakket t.w.v. 120,- De inzendingen worden voorgelegd aan de volgers van De Groene Uitdaging op Facebook. Zij bepalen vervolgens wie er wint…

Stuur je foto, je naam en woonplaats en motivatie naar info@degroenuitdaging.nl . Het insturen van een foto kan tot en met vrijdag 30 april. Deze winactie is één van de acties die dit jaar worden georganiseerd door De Groene Uitdaging in samenwerking met IVN en de Duin- en Bollengemeenten, om aandacht te vragen voor het vergroenen van de eigen tuin. Op de pagina www.degroeneuitdaging.nl/alletuinengroen staat meer informatie over de actie. Net als tips, motivatie en inspiratie om ook aan de slag te gaan in jouw eigen tuin.

Tekst: Groene Uitdaging