SDO Korfbal wenst ouderen een vrolijk Pasen

1 min leestijd

Hillegom – De jeugdteams van korfbalvereniging SDO hebben op woensdag 31 maart 500 narcissenpotjes van de Tête-a-Tête actie rondgebracht aan de bewoners in de HOZO woonzorgcentra, de Clusiushof, Groot Veenenburg en de Maartensheem. In andere jaren heeft SDO de opbrengst van de verkoopactie van narcissen gebruikt om leuke activiteiten met de jeugdteams te kunnen doen. Omdat er dit jaar door Corona weinig leuks te doen is, heeft SDO ervoor gekozen om de narcissen uit te delen. Met hulp van Gemeente Hillegom en in samenwerking met het Welzijns Kompas konden ze dit uitvoeren.

Er kon maar weinig de afgelopen tijd en de jeugdspelers hebben hun opa’s en oma’s langs de lijn gemist. Korfbal is bij uitstek een familiesport en bij SDO is dat niet anders. Daarom bedacht SDO een plan om een aantal Hillegomse ouderen een hart onder de riem te steken met Pasen. Jens, Daan, Lindsey, Yano en Fynn hebben namens de jeugdteams de narcissenpotjes uitgedeeld.

SDO wenst iedereen een heel vrolijk Pasen en een stralende lente toe. De korfbalvereniging hoopt snel weer alle Hillegommers te kunnen ontmoeten langs of binnen de lijnen als er wel weer voluit gesport kan worden!

Foto’s: Tonny de Rooij