Inzameling Douwe Egberts punten voor Voedselbank Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Lionsclubs Warmond Slot Teylingen en Bollenstreek zamelen waardepunten in voor de 9e Lions-Douwe Egberts actie in december 2020.

Douwe Egberts zet het totaal aantal punten om in pakken koffie welke direct ten goede komen aan de Voedselbanken in Teylingen, Hillegom en Lisse. Bij de Voedselbanken komen mensen die tijdelijk niet zelf hun voedsel kunnen betalen. Met hulp kunnen zij een paar dagen goed eten en is er ruimte om problemen aan te pakken.

Veel koffiedrinkers sparen DE punten om ze op enig moment te verzilveren voor een cadeau. Hartstikke leuk natuurlijk. Wij zouden het een geweldig cadeau vinden als (een deel van) die punten de komende weken in onze verzamelboxen terecht komen zodat mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbanken in onze regio, juist in deze periode ook kunnen genieten van een lekker kopje koffie. De DE punten kunnen t/m eind december worden ingeleverd.

Met veel dank staan in de maand december de kartonnen verzamelboxen bij: AH Sassenheim, AH Voorhout, Plus Voorhout, Boekhandel Wagner in Sassenheim (let op: 1,5 afstand belangrijk ivm beperkte ruimte) AH Lisse (Blokhuis), Jumbo Lisse (Poelmarkt), AH Hillegom (Henri Dunantplein), Plus Hillegom (Palet), Jumbo Hillegom (Mockkade), Dekamarkt Hillegom (Henri Dunantplein) en AH Noordwijkerhout (Zeestraat).

Stuurt u uw DE-bonnen liever per post ? Dat mag naar het volgende adres: Frank Verouden Mariastraat 36d 2181 VC Hillegom.

Tekst: Ico Smid