Buurtwerkers touren door Hillegom om mensen een hart onder de riem te steken

1 min leestijd

Hillegom – Van april tot en met juli zijn de twee buurtwerkers van WelzijnsKompas met de tuktuk op ‘Tour d’Amour’ geweest door Lisse en Hillegom. Zij gingen op bezoek bij Hillegommers en Lissers om hen, in deze onvoorspelbare en spannende tijden, een hart onder de riem te steken. Er werden bezoekjes gebracht aan mantelzorgers, inwoners die zich alleen voelden, maar ook aan jarigen en inwoners die hun jubileum feest vanwege corona hadden moeten afzeggen. Daarnaast werden inwoners die zich bekommeren om een ander in het zonnetje gezet.

Hartverwarmende post werd ingezameld; vele Lissers en Hillegommers schreven mooie kaarten, brieven, gedichten en tekeningen. Mooie haakwerkjes werden ingeleverd en uit allerlei hoeken kwamen ‘verzoekjes tot bezoekjes’ voor de Tour d’Amour.

Team Buurtwerk kruipt in de donkere decembermaand nogmaals achter het stuur voor de Kerst Tour d’Amour in de week van 14 december. Op verzoek gaan de buurtwerkers langs om een warme groet te brengen tijdens deze Kerst Tour d’Amour. Degene die zij bezoeken ontvangen een kleine verrassing.

Kaarten met een mooie boodschap, brieven, tekeningen, gedichtjes, haakwerkjes en andere knutselwerkjes voor de Kerst Tour d’Amour kunnen ingeleverd worden tot 14 december bij onderstaande adressen:
– WelzijnsKompas: Abellalaan 1 – vlak na de schuifdeuren / aan de ingang aan de kant van Plus Supermarkt.
– Chocolaterie Pierre: Hoofdstraat 138.

Kent of bent u iemand die zo’n bezoekje kan waarderen? Neem contact op met Team Buurtwerk voor een ‘verzoekje voor een bezoekje’ via 0252-757 100 of d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45.

Tekst: Welzijnskompas