Spetterende opening Salon de Ville ondanks regen

1 min leestijd

Hillegom – Ondanks de regen liet Salon de Ville de Hoofdstraat in Hillegom vanmiddag een beetje stralen. Het haaratelier heeft afgelopen donderdag haar deuren geopend en staat vol met bloemen en cadeautjes. Eigenaresse en topstyliste Femke Vanneuville-van der Linden is dankbaar dat zo warm is onthaald door haar mede-ondernemers en klanten.

Om de opening officieel te maken knipt citymanager Klaas Slootweg vandaag officieel het gouden lintje door. De toeschouwers staan netjes op afstand naar het feestelijke moment te kijken.

Femke is trots op de opening die op een aangepaste manier wordt gevierd. “De Hillegommers krijgen een cadeautje van mijn kleine nichtjes, zodat wij op afstand kunnen blijven en we hebben gezellige muziek op de achtergrond. Wat wil je nog meer op deze regenachtige middag?”.

Met de gezellige muziek doelt ze op de Hillegomse DJ Djeff, die met een kleine speaker en trompet voor de salon de sfeer er lekker in brengt. Salon de Ville riep eerder online al op om verzoeknummers in te sturen waar in grote getalen gehoor aan werd gegeven.

De Hoofdstraat heeft er met Salon de Ville een frisse en vernieuwende onderneming bij, dat is zeker.

Volg @Salondeville op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en acties.

Tekst: Salon de Ville
Foto’s: Remco Out – Hillegom online