Bijeenkomst ‘Ontmoeting in tijden van corona’

1 min leestijd

Hillegom – Tijdens de landelijke Week van de Ontmoeting, die dit jaar van 1 tot en met 8 oktober plaatsvindt, staan ontmoeting en verbinding centraal. Om de Week van de Ontmoeting in te luiden, gaan wij graag op donderdag 1 oktober en vrijdag 2 oktober met elkaar in gesprek over het onderwerp Ontmoeting in tijden van corona . Op donderdag 1 oktober vindt de bijeenkomst online plaats van 19.00 tot 20.30 uur en op vrijdag 2 oktober van 10.00 tot 12.00 uur wordt de bijeenkomst in Plein28 gehouden aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom.

Corona heeft de wereld flink op z’n kop gezet. Iedereen trok zich noodgedwongen terug en vanzelfsprekendheden bestonden opeens niet meer. Waar de een genoot van de rust en natuur, was het voor de ander een ongekend zware tijd. Voor sommigen werd het door de weinige sociale contacten stil. Soms wel heel stil en alleen. Anderen trokken er wellicht juist op uit en kwamen in actie om een ander te helpen, wat onverwachte en soms bijzondere ontmoetingen teweegbracht.

Tijdens de bijeenkomst Ontmoeting in tijden van corona op 1 en 2 oktober worden ervaringen, dromen en mogelijkheden gedeeld. Het is bijzonder om te zien wat er ontstaat als je ervaringen en dromen uitwisselt. En wie weet roept het wel op tot actie of andere mooie ontmoetingen.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis en aanmelden kan tot 28 september. Aanmeldingen kunnen via info@welzijnskompas.nl of 0252 – 757 100 gedaan worden. Wij zijn bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Carlijn French, buurtwerker WelzijnsKompas . Mocht er gekozen worden om deel te nemen aan de online bijeenkomst, dan kan er eventueel ondersteuning geboden worden bij het inloggen en een oefenmoment ingepland worden.

Tekst: Welzijnskompas