Corona-besmettingen in Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Vier bezoekers van Café De Kleine Beurs zijn besmet met het coronavirus. GGD Hollands Midden onderzoekt of de horecagelegenheid een rol heeft gespeeld bij de verspreiding van het virus. Tot die tijd heeft de eigenaar besloten het café voorlopig te sluiten.

“Met pijn in ons hart moeten wij na elf weken lockdown opgelegd door de regering nu zelf besluiten wat wijsheid is na deze covid-meldingen na een bezoek aan ons café”, aldus eigenaar Boy op de Facebookpagina.

“In afwachting van de resultaten blijft het café gesloten om voor iedereen duidelijk te maken dat wij ons zelf harde maatregelen durven op te leggen, om onze gasten in de toekomst de zekerheid en veiligheid te garanderen die zij gewend zijn.”

Volgens de GGD lijkt het er op dat afgelopen zaterdag het virus zich heeft verspreid in de kroeg. De GGD roept iedereen op die zaterdag 11 juli in De Kleine Beurs is geweest om thuis te blijven en voor verder advies contact op te nemen met de GGD Hollands Midden.

Iedereen die tussen woensdag 8 juli en donderdag 16 juli in De Kleine Beurs is geweest moet extra goed hun gezondheid in de gaten houden en thuis te blijven bij klachten die op het coronavirus kunnen wijzen. Bij twijfel wordt aangeraden altijd contact op te nemen met de GGD.

Kijk voor meer informatie op de website van GGD Hollands Midden: https://ggdhm.nl/nieuws/item/nieuws/coronabesmettingen-in-hillegom-maatregelen-van-horecabezoekers-gevraagd