Nieuwe naam voor Jongerencentrum Solution

1 min leestijd

Hillegom – Half september 2020 opent het omgetoverde Solution in Hillegom haar deuren. Het gebouw is dan multifunctioneel. Daarom zoeken de gemeente en Welzijnskwartier een nieuwe naam. En jij kunt die bedenken. De winnaar wint een leuke prijs: met 11 vrienden paintballen.

Multifunctioneel

Het gebouw wordt nu geschikt gemaakt voor meer doelgroepen dan alleen jongeren. Zo kunnen er ook (sport)verenigingen, buurtinitiatieven en andere organisaties terecht. Het pand wordt duurzamer en slim ingedeeld. Zo komt er een verrijdbaar podium en meer opbergruimte voor toekomstige huurders. Door de verbouwing is het pand voor veel doeleinden bruikbaar en kan elke doelgroep een eigen plekje vinden.

Samen aan de slag

Welzijnskwartier, gemeente Hillegom en vele jongeren zijn betrokken bij de sloop en werkzaamheden. Met ‘bouwvergaderingen’ zijn enthousiaste jongeren onder begeleiding van het jongerenwerk van Welzijnskwartier lekker aan de slag met het weghalen het podium, panelen en banken én met de nieuwe aankleding. Uiteraard werken de licht- en geluidsvrijwilligers hard aan alle audiovisuele middelen. Stap voor stap wordt het een prachtige multifunctioneel pand.

Win een bezoek naar de paintball-hal 

Tijdens de heropening half september wordt de nieuwe naam van Solution onthuld. Welzijnskwartier en de gemeente nodigen alle Hillegommers uit om hierover mee te denken. Degene die de nieuwe naam bedenkt, mag met 11 vrienden naar de paintball hal. Mail jouw inzending uiterlijk 1 september naar nieuwenaamsolution@welzijnskwartier.nl. Een deskundige jury buigt zich over alle inzendingen.