Foto's

Staatssecretaris Blokhuis bezoekt Hillegom

Hillegom – Staatssecretaris Blokhuis (ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport) was vrijdag 12 juni in Hillegom voor het ondertekenen van het leefstijlakkoord Healthy Hillegom. Naast het ondertekenen werden er ook een paar Hillegomse initiatieven aan de staatssecretaris getoond.

Healthy Hillegom is een gezondheidsbeweging die de Hillegommers inspireert, motiveert en activeert richting een gezonde leefstijl. Onze ambitie is om de gezonde keuze de makkelijke en meest zichtbare keuze te maken voor alle Hillegommers. Om iedereen te inspireren, motiveren en activeren richting de gezonde keuze werken we samen met inwoners, scholen, supermarkten, horeca, sport- en beweegaanbieders, ondernemers en het medisch- en sociaal domein. Gezamenlijk bouwen we aan een sterk partnernetwerk dat zich inzet om de gezonde keuze de makkelijke keuze te maken. We brengen alle initiatieven en activiteiten samen onder de gezondheidsbeweging Healthy Hillegom zodat zichtbaarheid, bereik en impact optimaal worden benut. De gezondheidsbeweging zal worden opgebouwd rond zes thema’s:

  • Eet natuurlijk
  • Blijven bewegen
  • Hard werken, hard ontspannen
  • Bruisende connecties & zingeving
  • Financieel fit
  • Gezonde leefomgeving

Foto’s: Chris Berlemon

Blijf op de hoogte

Elke week het laatste nieuws in jouw mailbox

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Back to top button

Adblocker gevonden

Beste gebruiker, Door het gebruik van een Adblocker kan de site mogelijk minder goed werken. Deactiveer het om van alle functionaliteiten gebruikt te kunnen maken.