Het ging er weer wild aan toe met Pro Wrestling Holland

1 min leestijd

Hillegom – In Solution ging het er weer wild aan toe. Pro Wrestling was weer naar Hillegom gekomen voor een show op zondag 22 december. Het is de laatste voorstelling voor de kerst en was daarom een extra feestelijke editie. Tijdens de 2 uur durende show waren er matches van bekende worstelaars uit Nederland en ver daarbuiten te zien.

Er waren 1-on-1 matches, tag team matches en andere matches met speciale regels. Alles draaide om de felbegeerde titels, de PWH Championship, PWH TV Title en de PWH Tag Team Championship.

PRO WRESTLING HOLLAND

Pro Wrestling Holland bestaat sinds 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste promotie van pro wrestling in Nederland. De shows zijn internationaal bekend en geschikt voor iedereen. Bij PWH draait de show om jou! Jij bent onderdeel van de actie. Bij PWH ontmoeten wrestling fans, gezinnen en vrienden elkaar. Uiteraard staat wrestling centraal en is de PWH ring het middelpunt van de actie. In de zaal staat de ring waar de worstelaars, die het tegen elkaar opnemen, één voor één op spectaculaire wijze hun entree maken.

Foto’s: Irma Koch