100 jarige heer Jan Evers

0
963

Hillegom – Op maandag 5 november werd de heer Jan Evers 100 jaar.

De heer Evers was de 3e 100 jarige in 1 week in Hillegom. Daar hoorde natuurlijk een bezoek van Burgermeester Arie van Erk bij. Ook nu had hij weer een mooie bos bloemen meegenomen. De verjaardag van de heer Evers wordt over 2 weken uitgespreid zodat hij voor iedereen genoeg tijd heeft om deze mijlpaal te vieren. Zelfs zijn oudste zoon was overgekomen uit Azië om de 100ste verjaardag van zijn vader in Hillegom te komen vieren. 

De Burgemeester vond dat hij iets bijzonders moest doen voor de 3 jarige. Het is toch uniek als er 3 mensen in 1 dorp 100 jaar worden in 1 week tijd. De jarige waren dan ook uitgenodigd om met te komen lunchen bij Villa Flora. Mevr. Joosten-Bakker en de heer van Schie waren dan ook aanwezig. De heer Evers kon er helaas niet bij zijn ivm zijn gezondheid.

Foto’s: Tonny de Rooij

Reacties

Reacties