Veiling Ford Museum

1 min leestijd

Hillegom – Zaterdag 23 juni was de veiling van de ruim 320 Ford en Lincoln voertuigen. Bonhams leidde deze veiling in het museum. Het museum in Hillegom was 20 jaar de standplaats van deze bijzondere collectie. De collectie werd gezien als een van de grootste en belangrijkste verzamelingen auto’s van het Amerikaanse merk Ford in de wereld en geeft een prachtig en vrijwel volledig overzicht van alle modellen. De totale privécollectie bevatte meer dan 200 Ford en Lincoln automobielen en vrachtwagens en ruim 50 motorfietsen. Het was allemaal goed georganiseerd door Bonhams doormiddel van een prachtige catalogus. Aan het eind van de dag waren alle voertuigen verkocht. Er werden biedingen gedaan op locatie, maar ook uit het buitenland via de telefoon en het internet. 

Foto’s: Tonny de Rooij