Koeien dansend de Elsbroekerwei in

1 min leestijd

Hillegom – De koeien mochten weer de Elsbroekerwei in en dat was niet onopgemerkt gebleven. Honderden mensen waren zaterdag 28 april naar de boerderij gekomen om de dansende koeien te zien.

Vooraf aan de koeiendans konden de kinderen eerst rondkijken op de boerderij. Zo mochten er met de schapen en lammetjes geknuffeld worden. De kalfjes werden ook veel geaaid deze ochtend. Rond 11 uur gingen dan eindelijk de staldeuren open en kwamen de koeien naar buiten gerend. Springend en huppelend kwamen ze langs de toeschouwers. Na een rondje over het weiland kwamen er toch nog een paar nieuwsgierig terug om naar het publiek te kijken, waardoor er een ontstopping ontstond.

Na de feestelijke moment was er ook de mogelijkheid om een ijsje of iets uit de boerderijwinkel te kopen.

Foto’s: Remco Out