Nieuwjaarsreceptie gemeente Hillegom

2 min leestijd

Hillegom – Dinsdag 2 januari vond de nieuwjaarsreceptie van gemeente Hillegom plaats in het gemeentehuis. Normaal gesproken is de receptie in Hotel Villa Flora, maar door de pas vernieuwde raadszaal kon het hier plaatsvinden. 

Foto’s: Remco Out

rest van de tekst onder de foto’s:

Hillegomse Hangkous
Met deze prijs willen wij onderstrepen hoe belangrijk het vrijwilligerswerk en mantelzorgwerk voor de Hillegomse gemeenschap is. De mensen die dit doen zijn de steunpilaren van onze samenleving.

Wij willen hen hiermee extra aandacht geven in het zonnetje zetten en bedanken voor hun enorme inzet. En dan bedoelen we niet alleen de genomineerden, maar alle vrijwilligers en mantelzorgers!!

Prijswinners 2017
Uit alle inzendingen zijn 3 mantelzorgers, 3 vrijwilligers en 3 kanjers genomineerd door de jury, die bestaat uit:

Chel van der Kaaden (huisarts), Annechien Snuif(wethouder), Fred van Trigt (wethouder) Dionne Engel (genomineerde vrijwilliger van het jaar 2016) en Raya Yousif (Rotary Hillegom Lisse).

Vrijwilliger van het jaar 2017 is geworden de heer M. Meulblok hij is al 30 jaar actief als vrijwilliger bij de Hillegomse muzieschool en staat altijd voor hen klaar. Bijna alle taken die je kunt verzinnen, heeft hij gedaan, van voorzitter 17 jaar tot Pr-medewerker, klusser en redacteur van de muziekschoolkrant. Hij stimuleert en enthousiasmeert de andere vrijwilligers.

Mantelzorger van het jaar 2017 is geworden mevrouw G.A. Buckens-Assendelft zij zorgt al 5 jaar dag en nacht voor haar partner. Daarnaast zorgt zij voor haar ouders en is zij vrijwilliger bij het ’t Eiland waar zij kookt voor senioren. Eigenlijk staat ze voor iedereen klaar en heeft ze oog voor iedereen die extra aandacht nodig heeft. Dit alles combineert zij met een 4-daagse werkweek. Zij is altijd vrolijk en nooit chagrijnig. Zij is een mantelzorger waar Hillegom trots op is!

Kanjer van het jaar is geworden Sanne Jansen Sanne levert door haar inzet, enthousiasme, vrolijkheid een positieve bijdrage aan de Hillegomse samenleving. Zij vervult een voorbeeldfunctie op twee belangrijke plekken voor de Hillegomse jeugd bij Scoutinggroep Tjarda Hillegom en de Stichting Hillegomse Huttenbouw. Met veel plezier en passie pakt ze alles aan. Van iets organiseren tot iets regelen, niks is haar te gek. Zij is een vrijwilliger die elke vereniging graag zou hebben. Een echte kanjer!