Uitreiking Pietenselfie-actie

Hillegom – Zaterdag was de uitreiking van de pietenselfie-actie. 124 selfie’s met pieten waren naar Hillegom Online opgestuurd. De winnaars van de plaatsen 1, 2 en 3 werden door een jury gekozen. Voor de publieksprijs kon er via Facebook worden gestemd. 

Advertentie

Kyenta van Veen won de publieksprijs. Een grote taart met haar eigen selfie erop kon ze mee naar huis nemen. De derde prijs ging naar Rayven Zandvliet. Hij kon er helaas niet bij zijn, maar krijgt wel nog zijn prijs. 

De tweede prijs ging naar Stanley Aanhane. Hij kreeg een heerlijk smulpakket met lekkers van Bakker van Maanen. De hoofdprijs ging uiteindelijk naar Quinten Lemmers. Hij had tijdens de intocht, verkleed als sinterklaas, een selfie voor de auto met Sinterklaas gemaakt. Hij kreeg dus een groot smulpakket. Omdat hij op de foto een echte hulpsinterklaas leek, mocht hij ook nog eens aanwijzen welke piet met de prijs voor de leukste piet van de intocht naar huis ging. 

Foto’s: Tonny de Rooij en Barry Out