Vertrek CCH met Carbagerun

1 min leestijd

Hillegom – Zaterdag 26 augustus is de Ciao Club Hillegom (CCH) vanaf hun stamkroeg Murphy’s Law naar Bratislava vertrokken. De 15 deelnemers zullen in Kassel (Duitsland) aansluiten voor de Carbagerun. De CCH is een club van vrienden die allemaal in het bezit zijn van, en liefde hebben voor, de Vespa Ciao. Hiermee maken dan ook diverse toertochten in en rond de bollenstreek.

Dit jaar gaan 2 teams van de CCH voor de 4e keer meedoen aan de Carbagerun. Met deze editie van de Carbagerun is het de bedoeling om met een oude brommer, goedkoper dan 500 euro, in vijf dagen van Kassel naar Bratislava te rijden. De CCH gaat de lat nog hoger leggen en zal de rit vanaf Hillegom starten. Hierdoor wordt de rit in plaats van 1000 kilometer ruim 1400 kilometer. 
 
Foto’s: Nico Kors