Nog 21 dagen tot SamenLoop voor Hoop Hillegom

2 min leestijd

Hillegom – Op 17 & 18 juni 2017 zal de SamenLoop voor Hoop Hillegom gaan plaatsvinden. Nog 21 dagen te gaan en dan gaan tot nu toe 34 team bestaande uit 410 deelnemers lopen over de Sintelbaan van SV Hillegom om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker dat het KWF mogelijk maakt.

Loop mee
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Iedereen die wilt meelopen en deel uit wil maken van één van het mooiste en grootste fondswervende wandelevenementen van Nederland kan zich inschrijven tot 12 juni via www.samenloopvoorhoop.nl/hillegom. Gedurende 24 uur worden de deelnemers aangemoedigd door bezoekers en artiesten en zijn er foodtrucks aanwezig om iedereen extra energie te geven. Dus wacht niet langer en schrijf je nu in.

Word vrijwilliger
Tijdens het evenement kan de commissie extra hulp gebruiken. Zo kun je denken aan het helpen bij het op- en afbouwen van het terrein en het begeleiden van bezoekers. Bij je aanmelding nemen we contact met je op en bespreken we welke rol het beste bij jou past. Dus wil je deel uit maken van dit geweldige evenement geef je dan nu op als vrijwilliger via hillegom@samenloopvoorhoop.nl o.v.v Vrijwilliger.

Word eregast
We lopen niet alleen om geld in te zamelen voor kanker. We lopen ook om mensen te herdenken die de nog in strijd zijn tegen kanker of de strijd hebben gewonnen of verloren. Maar we lopen niet alleen. We zetten ook graag mensen in het zonnetje. Daarom bieden we een speciaal ontvangst voor de mensen die kanker hebben (gehad). Dus ben je iemand of ken je iemand in deze situatie geef je/hen dan nu op om eregast te zijn op de SamenLoop voor Hoop Hillegom via hillegom@samenloopvoorhoop.nl o.v.v Eregast.

Over SamenLoop voor Hoop Hillegom
SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette van het KWF. Er wordt in teamverband gelopen dus op elk moment zal minstens één lid van elk team aan het wandelen zijn. Het doel is tweeledig: enerzijds geld inzamelen voor het onderzoek naar bestrijding van de ziekte en anderzijds – minstens zo belangrijk – steun geven aan mensen die tegen de vreselijke ziekte vechten of deze overleefd hebben. Ook degenen, die naasten verloren hebben, vinden steun in dit initiatief. De SamenLoop voor Hoop geeft deelnemers, vrijwilligers en sponsoren de kans om een bijdrage te leveren aan de genezing van kanker.

Datum, tijd en locatie
17 & 18 juni 2017 van 12.00 tot 12.00 uur
SV Hillegom
Van den Endelaan 7d
2182 ES Hillegom