Informatieavond eregasten Samenloop

1 min leestijd

Hillegom – Tijdens de Samenloop voor Hoop Hillegom is er een speciale ontvangst voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun begeleider. Zij zijn de eregasten op 17 en 18 juni en kunnen gebruikmaken van de speciale Eregastenlounge. Daar kunnen ze terecht voor een drankje, een praatje met een van de mensen van het Adamas Inloophuis, een massage of manicure, of gewoon om even uit te rusten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De eregasten krijgen, als ze dat willen, ook een belangrijke rol bij de ceremonieën van de samenloop.

Voorlichtingsavond
Op dinsdag 9 mei om 19.30 uur vindt er in het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep een voorlichtingsavond voor eregasten (survivors) en hun begeleiders. Op deze avond wordt er meer informatie gegeven over de SamenLoop voor Hoop: het doel, het algemene programma en het programma voor eregasten.

Aanmelden
Wie zich wil aanmelden als eregast voor de Samenloop voor Hoop Hillegom kan zich nu aanmelden of wie meer informatie wil, kan een e-mail sturen aan hillegom@samenloopvoorhoop.nl o.v.v Eregast.

Over SamenLoop voor Hoop Hillegom
SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette van het KWF. Er wordt in teamverband gelopen dus op elk moment zal minstens één lid van elk team aan het wandelen zijn. Het doel is tweeledig: enerzijds geld inzamelen voor het onderzoek naar bestrijding van de ziekte en anderzijds – minstens zo belangrijk – steun geven aan mensen die tegen de vreselijke ziekte vechten of deze overleefd hebben. Ook degenen, die naasten verloren hebben, vinden steun in dit initiatief. De SamenLoop voor Hoop geeft deelnemers, vrijwilligers en sponsoren de kans om een bijdrage te leveren aan de genezing van kanker.
Het verhaal van een vrijwilliger
Elke week komt een vrijwilliger van de Samenloop voor hoop aan het woord op Hillegom Online. Klik hier om de verhalen te lezen.