Aanmelden teams SamenLoop voor Hoop Hillegom

2 min leestijd
Samenloop 2013

Hillegom – Op 17 & 18 juni 2017 zal de SamenLoop voor Hoop Hillegom plaatsvinden. Er dienen minimaal dertig teams deel te nemen om de 24 uur wandelestafette door te kunnen laten gaan. Er hebben zich al vijftien teams aangemeld, en ze zijn daarmee op de goede weg. Tot 12.00 uur op 1 mei kunnen teams en deelnemers zich aanmelden om te lopen 17 & 18 juni. De commissieleden zetten daarom nu alles in om zoveel mogelijk teams te werven.

Lentemarkt 25 maart
De commissieleden van de SamenLoop voor Hoop Hillegom zullen op 25 maart in het centrum van Hillegom op de Lentemarkt staan om het evenement te promoten. Bij de stand kan iedereen tussen 11.00-17.00 uur terecht voor vragen over het evenement en kunnen teams of deelnemers en vrijwilligers zich inschrijven.

Samenloop 2013

Gratis kaarten Hillegoms Muziekfeest
Op 24 juni zal het Hillegoms Muziekfeest weer plaatsvinden. De SamenLoop voor Hoop mag aan een team 10 gratis kaarten weggeven. Ieder team maakt kans op deze kaarten wanneer de het gehele team zich voor 1 mei inschrijft. De winnaar wordt in de week na 1 mei bekend gemaakt.

Online inschrijven
Uiteraard is het ook mogelijk voor teams en deelnemers om zich online in te schrijven via de website: www.samenloopvoorhoop.nl/hillegom. Het Inschrijven gaat als volgt;

Stap 1; Klik op de button ‘inschrijven’, rechts op de pagina
Stap 2; Vul het inschrijfformulier in

Stap 3; Verricht de betaling
Stap 4; Wacht tot de betalingsbevestiging volledig is afgerond.

Pas als alle vier de stappen volledig zijn voltooid is de inschrijving definitief. Mocht het inschrijven niet lukken dan kan er contact worden opgenomen via hillegom@samenloopvoorhoop.nl.

Burgemeester Van Erk roept alle Hillegommers op mee te lopen
Op de vraag waarom het zo belangrijk is om mee te doen aan de SamenLoop voor Hoop 2017 Hillegom antwoord Burgemeester Van Erk: “Ik hoop dat alle Hillegommers meedoen, van jong tot oud, want kanker is een ziekte waar we allemaal mee te maken hebben in onze omgeving. Iedereen kent wel iemand die hij verloren heeft of ziek is. Het is dus ontzettend belangrijk om geld in te zamelen. Dus schrijf je nu in”.

De commissieleden hopen op veel aanmeldingen zodat zij samen met heel Hillegom zoveel mogelijk geld inzamelen om samen steeds dichterbij nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen tegen kanker te komen.

Over SamenLoop voor Hoop Hillegom
SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette van het KWF. Er wordt in teamverband gelopen dus op elk moment zal minstens één lid van elk team aan het wandelen zijn. Het doel is tweeledig: enerzijds geld inzamelen voor het onderzoek naar bestrijding van de ziekte en anderzijds – minstens zo belangrijk – steun geven aan mensen die tegen de vreselijke ziekte vechten of deze overleefd hebben. Ook degenen, die naasten verloren hebben, vinden steun in dit initiatief. De SamenLoop voor Hoop geeft deelnemers, vrijwilligers en sponsoren de kans om een bijdrage te leveren aan de genezing van kanker.