Midzomer Bier & BBQ Festival

0
1336

Hillegom – Na het succes van voorgaande jaren organiseerde brouwerij Klein Duimpje, in samenwerking met PINT Zuid-Holland, op 18 juni het Zuid-Hollandse Midzomer Bier & BBQ festival voor de derde keer. Het festival vond plaats op het voorplein van brouwerij Klein Duimpje aan de Leidsestraat in Hillegom. Hier waren ruim 1500 bezoekers naar toe gekomen. Nieuw dit jaar was de aanwezigheid van livemuziek. Het festival vond plaats van 13.00 tot 20.00 uur.

Maar liefst tien Zuid-Hollandse bierbrouwerijen zorgden voor een fraai ingericht festivalterrein. De brouwers deden met hun speciaal gebrouwen midzomerbierbier mee aan de verkiezing voor het lekkerste zomerbier van het festival. Vijf BBQ-teams zorgde voor de culinaire omlijsting van het evenement. Naast dat de BBQ-teams de festivalgasten heerlijke gerechten verkochten, deden zij ook mee aan een wedstrijd.

Foto’s: Sam Kortekaas

Reacties

Reacties