Lintjesregen 2016

1 min leestijd

Hillegom – Traditioneel getrouw is vlak voor Koningsdag de Lintjesregen. In Hillegom was het dit jaar een stuk rustiger dan normaal. Van de 3 onderscheide mensen werden er 2 op een andere locatie onderscheiden. De heer J.A.M. Meskers en de heer R. Smits hebben hun lintje buiten Hillegom in ontvangst genomen voor hun verdiensten. Van verdiensten is sprake indien iemand zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd, of wanneer iemand één of meer opvallende prestaties heeft geleverd of werkzaamheden heeft verricht die voor de samenleving een bijzondere waarde hebben.

Mevrouw Y.P. Geuke- van Elst kwam de six-zaal binnengelopen en zag daar allemaal bekenden van haar. Zij kreeg haar onderscheiding voor onder andere haar vrijwilligerswerk voor de korfbalvereniging SDO. Zij is daar actief bij feestavonden, toernooien, klus- en schoonmaakdagen en het kampeerweekend. Voor al deze verdiensten, met als zwaartepunt de inzet op het terrein van de sport, ontvangt mevrouw de onderscheiding uit handen van burgemeester Van Erk.

Klik hier voor het complete bericht van Gemeente Hillegom.

Foto’s: Barry Out