Leerling van basisschool de Fontein wint ballonnenboog

1 min leestijd

HILLEGOM РOp woensdag 18 februari werd er bekend gemaakt wie de ballonnenboog gewonnen had. Tijdens de najaarsfeesten (georganiseerd door de Harddraverij vereniging Hillegom) kon er een naam en adres gebonden worden aan een ballon. Deze ballonnen werden destijds losgelaten. De ballon van Sara wist de hoogste afstand af te leggen.

Het kon op geen betere dag plaatsvinden. Sara won de ballonnenboog! Tevens vierde zij vandaag ook haar verjaardag waarvoor alle kinderen bij haar thuis uitgenodigd waren om een feestje te vieren.

Haar klas van de basisschool de Fontein deed voorafgaand aan het feest nog een letterspeurtocht, omdat zij op school klaar waren met het leren van alle letters en klanken. Afsluitend werd er binnen luidruchtig voor de jarige job gezongen en kon er genoten worden van warme chocolademelk met een zelfgemaakte cupcake.