Basketbal clinic door landskampioen Z&Z Leiden

1 min leestijd

HILLEGOM – Op donderdag 21 november bent u van harte welkom in de sporthal van het Fioretti in Hillegom want van 19.00-21.00 uur gaat de landskampioen basketbal Z&Z Leiden een super clinic verzorgen voor iedereen tussen de 11 en 90 jaar. De sporthal staat achter het schoolgebouw.

Op uitnodiging van BV Hillegom ’85 komen professionele trainers van Z&Z Leiden deze clinic verzorgen en zij zetten alles op alles om ook een aantal sterspelers mee te nemen. Als deelnemer maakt u kans op een Z&Z agenda met een gratis entreebewijs voor een thuiswedstrijd van Z&Z Leiden. Schrijf je van tevoren in want voorinschrijvers mogen gratis naar binnen en maken tevens kans op een mooie basketbal. Genoeg redenen om mee te doen!
Op de dag zelf betaal je 1 euro entree.

Schrijf je tijdig in want vol is vol. Voorinschrijven kan bij Sandra Boonstra (buurtsportcoach) via het volgende mailadres: sboonstra@sportsupport.nl