Bloed, zweet en tranen finaliste Daantje in Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Bloed, zweet en Tranen finaliste Daantje komt deze maand nog met een nieuwe single “Ik zie het in je ogen”. Deze single zal op zondag 22 september worden gepresenteerd in Hillegom. De singlepresentatie wordt vanaf 16.00 uur gehouden bij Club Doubler, Henri Dunantplein 11 in Hillegom. De presentatie duurt tot 21.00 uur, maar als het gezellig is wordt er lekker doorgeweest. Kaarten voor dit gebeuren kosten slechts 10 euro en zijn te verkrijgen bij Club Doubler of bij Tabakshop Frank Evers aan het Mariaplein te Hillegom. Men kan kaarten telefonisch reserveren op telefoonnummer 0629915168.

“Ik zie het in je ogen”is een prachtig nummer geworden, waarmee Daantje bewijst een echte volkszanger te zijn. De zangeres zit nu bij Platenlabel Rood, Hit, Blauw, waarmee ze ook een album op gaat nemen. Tijdens de singlepresentatie zijn er optredens van Wesly Bronkhorst, Wesley Klein,Wesley Ponsen,Ben Valkenburg,Carina Lamoine,Armand Fuchs,Willem Stelling,Stanley Hazes en Roger Vermeer. De middag zal gepresenteerd worden door Armand Fucks. Het is nog niet bekend wie de single zal uitreiken. Miep Elderbroek, bedrijfsleider van Club Doubler is er maar wat trots op dat de populaire zangeres haar prachtige club heeft uitgekozen om haar nieuwe single te presenteren.

Foto: Annemiek Cornelissen