Opening SV. Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Op de laatste zaterdag van de maand augustus was er bij S.V. Hillegom de opening van het nieuwe complex. Het bestuur dat op deze bijzondere dag groots uitgepakt om de officiële opening te vieren. De opening In de avond vond dan de officiële opening plaats, wethouder Gerrit Kleijheeg openende het sportcomplex door een gordijn voor het S.V. Hillegom logo weg te trekken. Na de officiële opening was het tijd voor de wedstrijd S.V. Hillegom 1 tegen ex-internationals. Enkele bekende namen bij de ex-internationals waren, Wim Kieft, Frank Verlaat en Aaron Winter. Voor de wedstrijd klonk eerste het Wilhelmus over het veld, waarna onder luid applaus de symbolische aftrap werd genomen. Al snel stond S.V. Hillegom met 2-0 voor, het was duidelijk te zien dat de spelers van Hillegom meer conditie hadden dan de ex-internationals. In de rust werd het hele team van S.V. Hillegom gewisseld, zodat alle spelers de kans kregen om tegen de ex-internationals te spelen. Na vele kansen aan beidde kanten kwam de eindstand op een 3-0 winst voor S.V. Hillegom. De ex-internationals gaven met een knipoog, de reden voor hun verlies dat het kunstgrasveld te stroef was.

Foto’s: Remco Out