Kerstconcert Muziekschool

  0
  178
  Wanneer:
  15 december 2017 @ 19:30
  2017-12-15T19:30:00+01:00
  2017-12-15T19:45:00+01:00
  Waar:
  Fioretti College
  Van Den Endelaan 5a
  2182 ES Hillegom
  Nederland
  Kosten:
  Gratis

  Hillegom – Vrijdag 15 december geven de leerlingen van de Hillegomse Muziekschool een kerstconcert in het Forum van het Fioretti College. Het beloofd een sfeervolle en gezellige avond te worden met een zeer afwisselend programma.

  Al een aantal weken zijn de leerlingen druk bezig met de voorbereidingen van het kerstconcert. Het wordt een programma vol met samenspel met optredens van o.a. een blokfluitensemble en het Hillegoms Muziekschool Ensemble. Ook zal er een klarinetensemble optreden dat speciaal voor deze avond is samengesteld.

  De avond wordt geopend door het Kerst Projectorkest. Dit gelegenheidsorkest bestaat uit een grote groep leerlingen die met elkaar drie bekende kerstliederen hebben ingestudeerd. Zo kom je aan het begin van de avond direct al helemaal in de kerstsfeer.

  In de pauze staat er een hapje en een drankje klaar voor iedereen en zorgt de klezmergroep voor gezellige achtergrondmuziek. Na de pauze gaat het programma verder met nog meer mooie kerstmuziek. De avond wordt afgesloten door de nieuwe muziekschoolband.

  Vrijdag 15 december om 19.30 uur staat de deur van het Fioretti College voor iedereen open. De toegang (incl. hapje en drankje in de pauze) is gratis. Voor meer informatie over het kerstconcert en de Hillegomse Muziekschool kunt u kijken op onze website: www.hillegomsemuziekschool.nl

  Laat u alvast in de kerststemming brengen en kom luisteren naar dit sfeervolle concert!

  Reacties

  Reacties