Hillegomse Huttenbouw

  0
  692

  Op 14, 15, en 16 augustus 2017 zal de Hillegomse Huttenbouw worden gehouden. Vorig jaar heeft een succesvolle try-out bewezen dat er veel belangstelling is voor een Huttenbouw onder de jeugd van Hillegom en dit jaar pakken we het groots aan!

  Het SDO-terrein zal veranderen in een nieuwe wijk van Hillegom: het huttendorp. Vorig jaar startte we klein met ongeveer 50 kinderen, dit jaar is er plaats voor 200 kinderen! In drie dagen tijd bouwen de kinderen, onder begeleiding van circa 50 vrijwilligers, in groepjes van vijf kinderen een hut. Op dinsdagmiddag volgen de kinderen twee workshops. De kosten voor de Huttenbouw bedragen €25 per kind, hiervoor krijgen ze een keer avondeten, tussendoortjes, workshops en natuurlijk het materiaal voor de hutten. Aanmelden kan op zaterdag 1 juli 2017 vanaf 10:00 via de website: http://hillegomsehuttenbouw.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over het evenement.

  Natuurlijk kan de Huttenbouw niet plaatsvinden zonder enthousiaste vrijwilligers. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar tussen 12 en 16 augustus en wil je een groep kinderen de tijd van hun leven bezorgen? Meld je dan snel aan via eerdergenoemde site! Wil je eerst wat meer informatie dan kan je altijd bellen met Richard Grimbergen: 0610704075 of een mail sturen naar info@hillegomsehuttenbouw.nl.

  Reacties

  Reacties