Benefiet Learn2Learn

  0
  98
  Wanneer:
  22 oktober 2017 hele dag
  2017-10-22T00:00:00+02:00
  2017-10-23T00:00:00+02:00
  Waar:
  Diverse locaties
  Juliana van Stolberglaan 18
  6961 GD Eerbeek
  Nederland
  Kosten:
  €25,-

  Het Benefiet van de stichting L2L, die educatieve theater/ film, scholing, milieuprojecten enz. in Gambia ondersteunt, wordt dit jaar gehouden op 22 oktober.

  De kaartverkoop is bij Frank Evers in de Mariastraat en Bloembinderij v.d. Post aan de Haven. De kaarten á € 25, — zijn hier vanaf september te koop. Dit bedrag komt volledig ten goede aan de Stichting L2L. Bestellingen kunnen ook via info@learn2learn.nl worden gedaan.

  Ons startpunt is dit jaar de Bestemming (v.d. HHK), Juliana van Stolberglaan 18 in Hillegom.Vandaar uit worden de mensen in groepen verdeeld en onder begeleiding van een gastvrouw/heer stappen zij op de fiets om drie mooie karakteristieke Hillegomse woningen, waarin een huiskamerconcert gegeven wordt te bezoeken. Onder het genot van een drankje en hapje kunt u heerlijk genieten van een heel intiem en bijzonder optreden!

  We hebben dit jaar gekozen voor meerdere fietsroutes omdat de huizen wat verder uit elkaar liggen. Op een locatie aan gekomen, kan men soms wel wandelend de andere twee huiskamerconcerten bezoeken. In het totaal zijn er negen mooie karakteristieke Hillegomse woningen, dus ook negen groepen artiesten. Deze artiesten zijn zeer verschillend van muziekstijl. Deze artiesten zijn zeer verschillend van muziekstijl. Van Jazzcombo, symfonisch blaasorkest tot popmuziek in diverse genres.

  Wij denken dat we weer een zeer gevarieerd aanbod hebben van artiesten. Om u alvast enthousiast te maken, hieronder een aantal namen van artiesten.

  • Jazzcombo Triotones
  • Gelegenheid duo The Swinging Doctors
  • Van Sing Along in Café Thuys: Jordy Tschur en Yvette van Doorn

  Houdt u ook onze facebookpagina in de gaten, daarop worden alle artiesten aan u voorgesteld!

  Na afloop van de huiskamerconcerten is er een samenkomst in de Bestemming om nog even na te praten over deze middag en zal de globale opbrengst bekend gemaakt worden.

  Wij, van Learn2learn, zouden het heel erg fijn vinden als u onze huiskamerconcerten komt bezoeken. 

  Reacties

  Reacties