Ondernemers en leerlingen ontmoeten elkaar op kerstontbijt

0
523

Hillegom – Na het succes van vorig jaar heeft het Fioretti College Hillegom ook dit jaar een kerstontbijt georganiseerd voor de ondernemers uit de regio. Het Fioretti is actief op zoek naar samenwerking met ondernemers om het onderwijs betekenisvoller te maken. Op deze ochtend presenteerden 13 groepjes leerlingen van het profiel Economie en Ondernemen hun mini-onderneming met behulp van een etalagekastje. De leerlingen van zorg en welzijn hebben het ontbijt verzorgd. Achter de schermen werd er ook hard gewerkt door de leerlingen. Zo hadden zij de badges gemaakt, de zaalindeling verzorgd en ontvingen zij de gasten. Verder werd duidelijk dat het Fioretti College bezig is om in de hoofdstraat een pand ter beschikking te krijgen waar de leerlingen van het nieuwe profiel ‘Dienstverlening en Producten’ zullen gaan werken op het gebied van conceptontwikkeling. Hierbij moet gedacht moet worden aan bijvoorbeeld webdesign, productfotografie en promotiemateriaal. Tijdens het ontbijt zijn volop nieuwe contacten gelegd. Het was weer een uiterst zinvolle bijeenkomst, aldus de trotse directeur Marc van Buuren.

Foto’s: Sam Kortekaas

Reacties

Reacties