Kinderboekenweek in Bibliotheek Hillegom

0
353

Hillegom – Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek, die loopt van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017. Onder het motto: Gruwelijk Eng! organiseert de Bibliotheek Zuid-Kennemerland allerlei griezelige activiteiten voor kinderen. Natuurlijk zijn papa’s, mama’s én opa’s en oma’s ook van harte welkom. Alle activiteiten zijn gratis, maar reserveer wel een kaartje voor jouw en je (klein)kind via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl dan weet je zeker dat jij mee kunt doen.

Gruwelijk Eng: Schrijfwedstrijd
Schrijfster Annemarie van Eem is begonnen met het schrijven van een gruwelijk eng verhaal. Het wordt zo spannend dat ze niet verder durft te schrijven. Kinderen van 9 t/m 11 jaar zijn natuurlijk nergens bang voor en kunnen dit verhaal voor haar afmaken. Kijk op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl voor meer informatie over de wedstrijd en natuurlijk voor het verhaal waar Annemarie de bibbers van krijgt! Let op: Lever je verhaal in voor 15 oktober.

Het programma in de Kinderboekenweek in de Bibliotheek Hillegom:

Gruwelijk eng! voorstelling
Jasmin is een stoer meisje dat op een nacht een gruwelijk enge droom heeft. Haar droom neemt haar mee op een spannende tocht het donkere bos in waar goeieriken en slechteriken elkaar afwisselen…..Jasmin leert de slechteriken een lesje! De griezels blijken uiteindelijk alleen in de fantasie van Jasmin te bestaan…..
Poespas Planet schreef speciaal voor de Kinderboekenweek deze spannende voorstelling vol grappen, grollen, dansjes en liedjes en jij mag meedoen.

Reacties

Reacties