Hillegom voor elkaar

0
527
Als iedereen elkaar helpt, zijn we allemaal geholpen!

Iets voor elkaar doen wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Gelukkig zijn er veel mensen bereid een ander te helpen. En… zij zijn vaak dichterbij dan u denkt! Alleen hoe vind je elkaar? Hiervoor is Hillegom voor elkaar in het leven geroepen.

Via www.hillegomvoorelkaar.nl dé online marktplaats voor iedereen die wil helpen of juist wat hulp kan gebruiken.

Dus kunt u wel wat hulp gebruiken en weet u eigenlijk niet zo goed wie u hiervoor kan vragen? Bezoek dan eens onze website, www.hillegomvoorelkaar.nl meld u aan en laat u verrassen door de vele vrijwilligers die graag wat voor een ander willen doen!

Of ben u juist iemand die wat tijd over heeft en graag wat voor een ander wil doen? Meld u aan en zoek de hulpvraag uit die het beste bij u past! Aanmelden is geheel gratis, dus schroom niet, maar zet de stap en zoek die hulp (of vraag) op www.hillegomvoorelkaar.nl.

De komende tijd laten wij ons gezicht op diverse plekken zien! Houd u de berichten in de gaten? Bezoek ons ook op onze facebooksite, zodat u alle actuele informatie gewoon bij de hand heeft https://www.facebook.com/Hillegomvoorelkaar

Meer informatie is verkrijgbaar bij WelzijnsKompas, Danielle van Santen, 0252 – 757100 (09.00-12.30 uut) of d.vansanten@welzijnskompas.nl.

Reacties

Reacties