Kinderfilm: Vaiana

0
356

HILLEGOM – Op 17 juni wordt de laatste kinderfilm van het seizoen vertoont. In de maanden juli en augustus gaan we lekker naar buiten met activiteiten. In september zal de eerste volgende film weer zijn. We sluiten uiteraard in stijl af en wederom zal er in jongerencentrum Solution (Van den Endelaan 7, sportpark de zanderij) op groot scherm een leuke film worden gedraaid. De film is toegankelijk voor de groepen 1 t/m 8. De film begint om 14.00 en vanaf 13.30 zijn we open. Houdt er wel rekening mee dat volwassenen i.v.m. de beschikbare plaatsen niet kunnen blijven. Tijdens de pauze krijgen de kinderen een zakje chips en limonade gratis.

De film van deze maand is op 20 Mei: Vaiana

Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.

De entree is €2, inclusief een zakje chips en limonade. Reserveren is niet nodig. Meer informatie is verkrijgbaar bij jongerenwerk Welzijnskwartier Hillegom, Richard Grimbergen, 0610704075 of kijk op https://www.facebook.com/jongerenwerkhillegom

Reacties

Reacties